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Bowl boats al pollo e verdure

Farcite con couscous con condimento per fajita, pollo, verdure croccanti, avocado e formaggio feta, queste Old El Paso™ Stand 'N' Stuff Soft Tortilla Boats sono semplici da farcire e da gustare!
  • Tempo totale 40 Minuti
  • Livello di Piccante Mite
  • Porzioni 4
  • Ingredienti 12

Ingredienti

  • 200g di couscous
  • 2 cucchiai di olio d'oliva, più 1 cucchiaio extra per guarnizione
  • 1 cucchiaio di succo di lime, più spicchi di lime, da servire
  • 1 confezione di Old El Paso™ Seasoning Mix per Fajitas
  • 1 barattolo da 400g di fagioli rossi, sgocciolati e sciacquati
  • 75g di cavolo rosso, tritato finemente
  • 1 confezione di Old El Paso™ Stand 'N' Stuff Soft Tortilla Boats (8 tortillas)
  • 225g di pollo cotto, senza pelle e tagliato a cubetti
  • 1 avocado, sbucciato e senza seme, tagliato a cubetti
  • 75g di formaggio feta, sbriciolato2 cipollotti, tagliati e tritati finemente
  • 2 cipollotti, mondati e tritati finemente
  • Foglie di coriandolo fresco per la guarnizione

Preparazione

  1. Place the couscous in a medium heatproof bowl. Pour over 275ml boiling water. Stir once then cover the bowl and leave for 5-10 minutes until the water has been absorbed. Fluff up the grains with a fork then stir in the oil, lime juice and seasoning mix. Leave to cool for 10 minutes, stirring occasionally, then stir in the kidney beans and cabbage.
  2. Heat the tortillas to pack instructions. Divide the couscous mixture between the tortillas. Top with the chicken and avocado.
  3. Scatter over the feta cheese and spring onions. Season with freshly ground black pepper, drizzle over the extra olive oil and serve garnished with coriander leaves and with lime wedges.

Lo chef consiglia

Instead of couscous you could use 2 x 250g pouches microwave brown rice or quinoa. Cook following the pack instructions.

Any crisp salad veggies can be used for this recipe – use whatever you have in the fridge such as capsicums, carrots or cucumber instead of the red cabbage, if liked.

Substitute Old El Paso™ Black Beans for the red kidney beans if you prefer.